Horta goes India -kokkauskurssi

Intialainen kotikeittiö pursuaa ihania makuja ja mausteita. Kun niihin yhdistetään villivihanneksia, syntyy jotain suussa sulavan ihanaa ja villiä. Horta Goes India!

Intialainen ruoka ja villivihannekset sopivat mitä parhaimmin yhteen. Pystytkö kuvittelemaan vuohenputken pirskahtelevan porkkanamaisen aromin yhdessä garam masalan tai jeeran kanssa? Entä osaatko kruunata nokkosen suussa sulavan mausteiseksi makujen ilotulitukseksi?

Horta Goes India -kokkauskurssi

 

Heidi Junkkarin ja Raija Kivimetsän Horta Goes India -kurssilla opit yhdistämään takapihan ja lähiluonnon villivihanneksia intialaisen kotikeittiön makuihin innostavalla tavalla. Kuulet myös hortan ja mausteiden terveysvaikutuksista. Kurssilla kokataan ja syödään kolme ruokalajia.

 

Tiistai 22.8. klo 17–20.30, Kirkkokatu 16 A, Espoo

 

Ilmoittaudu kurssille verkkokaupassamme. Saat tarkemmat tiedot sähköpostiisi ennen kurssia. Paikkoja on rajoitetusti.

Osta kurssi verkkokaupasta!

Kurssin hinta on 79 € (sis. alv. 24%). Kurssilla kuullaan niin villivihannesten kuin mausteiden terveysvaikutuksista, kokataan ja syödään kolme ruokalajia. Kurssin hintaan sisältyvät raaka-aineet, kahden kouluttajan ohjaus ja opetus, kolmen ruokalajin ateria juomineen sekä reseptit. 

 

Peruuntuminen: Huom! Mikäli et jostakin syystä pääse osallistumaan maksamallesi kurssille, kurssimaksua ei palauteta, vaan lähetämme sinulle oman valintasi mukaan joko Hulluna hortaan tai Villiinny, väritä, voimaannu -kirjan.

Osta kurssi verkkokaupasta!