Hortakurssit ja koulutukset innostavat oppimaan

Hortakurssit avaavat oven villivihannesten innostavaan maailmaan.  Tarjoamme myös koulutusta kokeneille hortoilijoille, jotka haluavat ryhtyä itse jakamaan osaamistaan hortaohjaajina.

Ajankohtaista juuri nyt

Hortakurssi 13.6

Hortoilun alkeiskurssit

 

Hortoilun alkeiskurssit ovat elämyksellisiä retkiä luontoon ja maistajaisia. Kahden tunnin mittaisella kurssilla opit, mitä kannattaa kerätä, millaiset kasviyksilöt ovat hyviä, miten hortakasveja käsitellään ennen syömistä, mitä kannattaa yhdistää ja mihin ja miten kasveja voi säilöä.

Tutustu
Nokkosta pussissa

Villiinny villivihanneksiin -verkkokurssi

 

Verkkokurssi innostaa villivihannesten maailmaan: opit hortoilijaksi askel askeleelta. Kattava hortakurssi on tietopaketti, joka sisältää kuvia, videoita, tekstejä ja reseptejä, joihin voit tutustua omassa tahdissasi. Tarvitset tietokoneen tai kannettavan päätelaitteen, mutta et mitään erityistaitoja. Klikkaa itsesi kurssille!

Tutustu
tanja hortaohjaajana

Hortaohjaajaksi!

 

Hortaohjaajan koulutus sopii matkailualan yrittäjille tai sellaisiksi aikoville, luonto- ja ruokaharrastajille, matka- ja eräoppaille sekä kaikille luonnon ystäville, jotka haluavat jakaa osaamistaan myös muille. Hortaohjaaja toimii inspiroivana matkaoppaana villivihannesten maailmaan.

Tutustu
Tilauskoulutukset ja konsultointi hortakurssit

Tilauskoulutukset ja konsultointi

 

Tarjoamme asiantuntevaa ja innostavaa villivihanneskoulutusta, luentoja ja kursseja kaikkialla Suomessa. Teemojamme ovat mm. villivihannekset ja hortoilu, hortan terveysvaikutukset, kokkauskurssit, luonnossa liikkuminen ja luontomatkailu sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Tutustu
voimauttavat väritysillat hortakurssit

Voimauttavat väritysillat

 

Villivihannesten kiehtova maailma ja voimauttava värittäminen™ yhdistyvät suosituissa väritysilloissa. Illan aikana saat tietoa ja ideoita hyvinvointiin, aivojen palautumiseen ja itsehoitoon samalla kun rentoudut ja uppoudut värittämisen kiehtovaan maailmaan. Pysähdy toviksi ja ota hetki aikaa itsellesi!

Tutustu